Blommas valpblogg

Idag har vi varit på utflykt. Jag blev rastlös och ville se något annat så jag ringde min syster och fick med henne och dottern till Wira Bruk. Stora tjejerna och plutten fick först en tur i skogen. Så blev Lillen och jag hämtade.

Wira är en underbar gammal bruksmiljö med gamla hus och underbara trädgårdar. Där finns café, museum och butik som säljer järnsmide. Väl värt ett besök även om man inte handlar. Vi gick runt och njöt av sommaren och den porlande forsen, trädgårdar med underbara blommor och så förstås en glass. Jag och Prick delade. Han börjar bli tung att bära runt på längre stunder den lilla. Det är nyttigt att vara på utflykt utan tjejligan.

Han somnade ganska snart på vägen hem. 

Efter middagen tog vi en tur till Björnholmen med husse och alla flickorna. Han börjar bli van vid att åka bil nu, gossen.  Så länge han åker med någon säger han inte ett knyst, det är inte lika kul att åka ensam i buren, men det går bra så länge han ser matte.

Jag får ta och dementera det jag skrev igår om mamma Blomma. I morse lekte hon en lång stund med Prick. Först i köket och sen i vardagsrummet låg de och gnabbades. Det blev en till lekstund på eftermiddagen när vi kommit hem från bruket. 

 Hon kanske är lik min syster som tycker bebisar är okej men roligare när de börjar bli lite större.

Ps. Jag har gjort en ny sida med lite bilder från valparnas nya liv, den heter "Blomungarnas bilder"

Nu är vi alla trötta efter en lång dag. Natti natt.  

18. aug, 2015