Blommas valpblogg

Dagarna rullar iväg.

I torsdags var vi och besiktigade Hugo och Elliot. De skuttade glatt på i sina små koppel. Åka bil utan resten av syskonen tyckte inte Elliot om. Men de somnade snart, de små. På eftermiddagen kom dottern med sambo. Dottern stannade över natten och passade på att gosa innan alla småttingarna flyger ut ur boet.

I fredags var det badning av plutten som skulle lämna oss. Duscha var inte så väldans kul men han var väldigt duktin. Klippning av tasshår och klor gick som en dans, förutom att Elliot skulle stoppa in nosen i klosaxen hela tiden.

Sen var det dags och så kom matte som längtat så. Hugo mötte henne på grusgången. Småttingarna fick leka sig trötta innan det var dags att åka bilen hem.

Vi har fått uppdateringar och det går så bra. Hugo har gjort sig hemmastadd och busar och äter och sover (i mattes säng) 

 En tur ut mitt i natten sen sonv han till efter kl 7. Inga kisspölar inne än så länge. Det är min Hugo det! 

Lycka till lilla hjärtat så ses vi snart! 

Det märktes på valparna igår kväll och idag att Hugo fattas dem. De ville gäna somna i mitt knä när de skulle sova efter frukosten idag. 

Idag har busiga Balder haft besök av sin nya matte. Jag tror de kommer passa varandra utmärkt. matte har humor och Balder har humör.

 En kul liten kille som kommer att älska att göra aktiviteter med matte.

Imorgon är det dags för Elliot att åka med sin nya matte och husse.

8. aug, 2015