Blommas valpblogg

Halsband fick de prova för första gången och oj vilket kliande det blev. 

 Alla utom Elliot (Minou) som hade sele, den besvärades han inte av alls. matte hade bara 4 halsband kvar i lager så Lovis gamla valpsele kom till nytta.

Bebisarna var så otroligt duktiga. De fick åka bak i buren med mormor och mamma bredvid sig. Något litet knyst var allt som hördes sen var de tysta och sov. Inget illamående trots att vägarna här ute är som kostigar och svänger hela tiden. En lång tur på 40 minuter var inga problem. Vi åkte till husses föräldrar och hälsade på.

Igår fick pojkarna sin första biltur. Matte och husse kände sig som en kringresande cirkus med 9 hundar i bilen. 

Där busade vi på gräset och på fältet bakom huset. Vi provade att skutta i den nyplöjda potatisåkern. Och det var skoj! Väldigt svårt att gå med så korta ben i den ojämna terrängen. Men när man ramlar kan man passa på att ta en mun full med lera. Lajbans tyckte gossarna! Matte fick tömma några munnar med lera och gräs. 

 Sen gick vi runt på tomten och följde husse hack i häl. Snart somnade vi i komposthagen vid buren och sov som små prinsar. Efter en stund började det regna så matte fick flytta in oss under tack på verandan. Några små trötta ögon öppnades men sen somnade vi om igen.

Bilresan hem gick lika bra den, sen skuttade vi glatt in till huset och glufsade i oss middagen. Hugo somnade direkt medan resten busade en stund. Snart sov alla sött igen.

26. jul, 2015