Blommas valpblogg

Nu har det blivit liv i luckan och ungarna lever rövare. Så fort de vaknar ska de ut ur hagen. Hallå! -Vi är vakna nu! Tyvärr tycker de likadant på nätterna och det tar sin tid innan de somnar om. Matte är ganska vimmelkantig av sömnbrist.

De har börjat upptäcka allt som finns omkring dem. Balder kom stolt som en tupp med mattes foppatoffel i munnen häromdagen. Blomma släpper sakta men säkert in de andra tjejerna för en snabbvisit bland barnen. Hon är en riktig hönsmamma. Siri är så lycklig när hon får hälsa på de små. Dimma tycker de är ganska spännande men har väldig respekt för Blomma så hon törs inte nosa många sekunder. Lovis är ju lite mer världsvan. Hon tycker de är spännande men vet precis vad de letar efter då de dyker in under magen. -Hm, stopp där här finns ingen mat.

Det är så roligt att se dem utvecklas. De har alla väldigt fina kroppar. kompakta och kraftiga.

Pilgrim och Balder är parhästar, väldigt lika till sättet och kroppsbyggnad. Två små framåt killar med sting i, samtidigt som de älskar att gosa och få uppmärksamhet. Pilgrim låter hela världen veta när han har vaknat och detsamma gör Balder.

Mandel är en cool kille, busig o gosig. Trygg i sig själv. Stor och maffig utan att se tung ut, otroligt vackert huvud, lik sin pappa.

Pirat är mattes gris han älskar att gosa och vill gärna bli upplyft.  Han var den som först kom och skulle upp ur lådan och när jag satte ner honom skulle han upp igen. Han är en trygg kille och kan ofta somna ensam i en bädd. Busig är han också så klart. Väldig duktig på att gå på tidningen. Han är i storlek med Mandel, väldigt fin.

Minou är husses lilla gris. Pigg och busig med en ständigt viftande svans. Kommer som ett skott när man kallar på honom. Den enda som än så länge kan sitt namn. Söt som socker och ettrig som en myra. Det måste man vara när de andra är större. Han är väldigt lik de andra pojkarna i kroppen men en mindre variant än så länge. 

Så här synd är det om oss när vi är instängda! 

11. jul, 2015