valpblogg

Igår hade vi valpträff. Det var underbart att se småttingarna igen. Appe kom först med sin familj. Han blev ordentligt undersökt av Ronja och Jum-Jum. Lite läskigt blev det för valparna som kom sen när det var så många att bli undersökt av. Elis som kom sist, tyckte det var obehagligt och såg ut som en dinosaur med raggen på ända. Men snart var det fullt bus. Det gick vilt till och vi fick gå in och bryta då och då när det gick över styr. Valparna har precis kommit in i den åldern då det ska rangordnas. Men massa skoj hade de. 

Vuxit hade de gjort allihop, Elis var inte mycket större än sina syskon. Skalva var lika stor som pojkarna men hade inte alls samma pälsmängd, alldeles slät och fin, kanske de slipper att få ett pälsmonster

.

Elis var nytrimmad och så fin. En riktig liten snygging, som i framtiden ska prova på utställning.

  Mina såg ut som troll bredvid honom.

Emil, Appe & Ronja är stöpta i samma form, väldigt lika, bara olika storlekar. Småblommor allihop. Både Appe & Emil kom nybadade som små gosiga fluffdjur. Skalva har mer från pappa än mamma. Ska bli så roligt att se dem utvecklas.  

En hel del jag tänkt fråga om försvann bara ur huvudet. Men jag tror att mattar och hussar hade utbyte av varandra och gav varandra en hel del tips. Prat och fika och tiden bara rann iväg. Det var jobb och födelsedagsfirande som väntade och småttingarna var trötta. En härlig dag var det och jag är så glad att ni kom. Madicken kunde inte komma för matte var sjuk, men jag har fått uppdateringar och hon har det jätebra.

 Carolina och Elis stannade kvar en stund och då fick de stora komma ut. Riktigt sura var de att de inte fick vara med och gräsmattan undersöktes noga. Elis blev grundligt avnosad. Mina småttingar tackade för sig och gick in och sov och ville inte komma ut igen. Bussen körde förbi Carro & Elis så vi fick vända om och ta en bit mat tillsammans i väntan på nästa buss. De fick en riktigt lång dag de två, som åkte kommunalt från Uppsala. Jag tror att Elis sov riktigt gott. Väldigt duktig liten pojk som hänger med överallt och tar det coolt. 

På kvällen blev det en riktig långpromenad i skogen med de stora tjejerna. Gissa om jag somnade ovaggad.

Tack alla igen för en härlig dag! Hoppas vi ses snart igen.

2. sep, 2013