valpblogg

Måste först och främst dela med mig av skönaste bilden matte fick i mobilen från Appes (Pyssling)matte! 

Kundemycket väl ha varit Ronja... 

Elis (Emil) håller på att äta upp sin mattes händer men det cencurerar vi. 

 Annars verkar de vara ett riktigt härligt radarpar. (Kanske vi ska ge matte ett par vampyrtänder så hon kan bita tillbaka.) 

Emil (Mio) mår som en prins hos sin familj & Skalva (Kajsa) har jag sett både på husvagnssemester och ligga och lata sig vid en Latte på FB (tror inte det var hennes).

Veckan som gått har vi tränat rally & agility. Valparna fick träna på att gå i koppel. Madicken busade med en 5 månaders huskypojke. Lite läskigt var det när han bus-skällde. Men han är ju mycket större än oss, så det var inte så konstigt.  

Valparna har fått sin 12-veckors vaccination

&

Lillmatte har varit här och vi har gjort lite utflykter. Ronja fick följa med till Wira Bruk. Det var riktigt varmt den dagen så hon tog sig ett mycket uppskattat dopp i ån. På cafét blev hon bjuden på köttbullemacka. (Hon tog inte hem någon till mig...snålis)

Vi tog en sväng till Nysätra och hälsade på mormor & morfar Valparna skötte sig utmärkt, tyckte det var skoj med ett nytt ställe. Sov snällt i bilen både dit och hem. Jag och Dimma tyckte det var väldigt frestande att spring på de öppna vidderna och hoppade över staketet, Siri hängde på. Men då blev matte sur så vi fick snällt springa tillbaka. Suck! Ibland blir man bara så trött på trångsynta tvåbenta... Vi ville ju bara sträcka ut lite.

Vi fick iallafall en skön kvällspromenad. När vi gick genom Hammarby hoppade en STOR schäferpojke ut från sin tomt och kom springande. Siri löper så matte tyckte inte det var så bra. Men han var snäll och hans matte fick in honom igen. Lite upprörda blev vi ändå när han kom rusande utan att ha blivit presenterad, så vi skällde ut honom.

Igår kväll åkte vi iväg och gick en långis, alltid kul att variera sig och känna nya dofter. Matte & Kooikermatten såg ett spår som var JÄTTEstort. Men det finns inga vargar kvar här har matte hört så det var nog en varulv eller nåt. 

Idag har vi haft valpbesök och sen gick vi en skön långis. / Blomma

10. aug, 2013