valpblogg

Kajsa är en pigg och framåt tjej, nyfiken på allt. Först framme på nya saker, går gärna på egna äventyr. Alltid på alerten. Väldigt vackert huvud och uttryck. Just nu störst av tjejerna med sina 2150g.

Madicken är en riktig gosegris, ska direkt upp i knät då någon sätter sig på golvet. Pigg och framåt och skruttar gärna runt och ser sig om. Blir nog en mjuk och följsam tös. 1840g kort och kompakt liten madam.

Ronja är ett litet knytt med go i, en smart liten tjej som gärna söker ögonkontakt. Kommer bli en kul tjej att träna. Liten, kort och docksöt, 1800g lätt.

Emil är en cool kille, pigg och glad. Gosar mer än gärna. En bastant kille med charm. Har ett otroligt vackert huvud, 2300g tung.

Mio är också en cool kille, pigg och glad och en liten knähund som gärna söker ögonkontakt. Sockersöt, väger nu 2130g.

Jum-Jum är mattes lilla kanin. Skuttar runt och kollar läget. Kort och kompakt, go och glad. Yyylar när han känner sig ensam. Söt som socker. 1930g.

Pyssling är fortfarande ett litet pyre. Blir jättearg för att alla är större och starkare. Grrr!!! Jättemysig och gosig hävdar sig gott i flocken. Pigg och busig, stämmer gärna upp i sång när han vill något. 1680g lätt.

Matte har tagit massor med bilder, men hinner inte riktigt med... Några ska ni få se i albumet valparna 5 veckor.

/Blomma

20. jun, 2013

Nu börjar man se vad det ska bli av de små. Ungarna har börjat få gå ut i gräset och busa. När något pyre är vaket ensam tar matte med det ut på äventyr. Hönsen är spännade att titta på tycker de små. Spegeln i hallen är intressant. De intresserar sig för omgivningen mer och mer. Vem är du? säger de till sin spegelbild och smakar lite på glaset. Jum-Jum har börjat sprätta när han har bajsat.

Kajsa och Ronja vill ut på altanen så fort de vaknat. Hallå! Kan någon öppna här säger de.

 Personligheterna börjar visa sig allt tydligare.