valpblogg

I natt var de helt tysta, iallafall väckte de inte matte. Jag matade dem förstås. Nu går det längre mellan matningarna och de sover också längre stunder. Jag hinner vara ute på tomten långa stunder och njuta av vädret. Det är skönt. Jag behöver inte vakta dem så väldigt mycket längre, bara när Siri och dimma försöker sno mat som jag inte ätit upp. Då ställer jag mig ivägen, då fattar dom- fast ibland tycker jag att dom är lite tröga... Mamma Lovis är mycket bättre, hon vet att det är mina barn och försöker inte ens tjuvtitta på dom. Hon får nog träffa dom först när det blir dags.

Mina ungar är snälla ungar. De äter och sover och sover och äter lite till. Korta stunder är de vakna och morrar och är farliga med varandra.

 Ibland pussas de 

Matte tog massor med bilder både igår och idag, men många blev suddiga. Hon skyller på kameran men jag tror nog att det inte bara är kameran som är dålig... Fast jag säger inget hon kan ju bli ledsen. Mio och Pyssling bara sov och sov idag när de andra var vakna. Några bilder blev det iallafall på mina hjärtegryn.

/Blomma 

31. maj, 2013