Blogg 2020

Så har vi kommit till slutet för den här gången , det blir inga fler valpar efter mina töser. I nuläget planerar jag inte heller att skaffa mig några fler hundar. Jag ska njuta av de jag har.

Tre av damerna är för gamla för att få småttingar och Dimma som nyss fyllt sju, har precis genomgått en operation där de tagit bort två juver och en knöl. Nu väntar vi på svar från labb.

Operationen gick bra, det är alltid en pärs att lämna ifrån sig sin älskling och en risk att söva. Hon hade varit jätteduktig och inte sagt ett pip på hela dagen. Men när jag kom berättade hon allt om hur synd det var om henne för att jag lämnat henne. 

Ont hade hon morgonen efter, men med lite smärtstillande har det gått bra och idag är hon nästan som vanligt. Igår kväll fick hon så klart inte följa med på promenaden utan gå en kort sväng med husse. Då var det krokodiltårar. 

När hon ändå skulle sövas passade vi på att fixa hennes mungipa som varit sårig och inte ville läka ordentligt. Veterinären tyckte det var lika bra att ta båda sidor samtidigt (fast hon inte haft problem med den andra) i förebyggande syfte och för att han sa att de ofta ser lite lustiga ut om man bara tar ena sidan.

Stackars liten, uppsprättad och sydd lite här och där. Mungiporna bryr hon sig inte ett dugg om och det är så skönt för då slipper hon ha tratt och det räcker med body. Plåstret på magen sitter som berget men på något sätt ska det bort ikväll.

Hoppas nu på en läkning utan komplikationer och att svaret på provet är ofarligt.

Hoppas ni alla har en fin december!

6. dec, 2018