Dimmas valpblogg

Vi har börjat ta lite turer i skogen omkring huset. I början höll de sig så nära så man snubblade på dem, nu är de modigare och man får vara på alerten. Idag tog vi en tur med Dimma och ungarna ner till åkern. Det var lite läskigt, men när vi kommit upp på tomten igen försvann Happy och Vide ner till åkern igen. Vi hittar nu! 

Happy skulle inte gå in med oss andra utan gick upp för uppfarten och funderade på om hon skulle gå in i skogen eller ej. mate gömde sig bakom bilen och efter en stund undrade hon varför hon var ensam, bäst att gå hem. 

Happy har börjat ta trappan själv, men Tusse tycker inte om trappor. Usch vad högt! Han är inte så förtjust i regnet heller. Matte skrattade gott första gången det hade regnat så trappan var blöt. -Kan man dricka det här eller? Usch blöta fötter! 

Varje gång matte badar dem i bassängen springer de rakt in under granen och gräver i jorden. Häromdagen var Vide nästan samma färg som soblarna. Mattes ben blev rätt bruna också, den kan ju i och för sig behövas...

Dimma busar massor med ungarna, men ute är det Lovis som håller koll. Siri har mer tålamod med de små nu, fast hon är inte så förtjust i Vides favoritlek, hänga på mormors rygg. Blomma har kommit på att om man hoppar upp på trädgårdsbordet så når de små monstrena inte.

8. jun, 2016