Dimmas valpblogg

Igår tog vi vår första biltur.

Det var en sån där dag...

Dimma hade mjölkstockning. Vide fick ett nyp av elaka moster och Happy hade kladd i kisseriet. 

Det blev en tur till veterinären. Vide har ett hål i nosen men det är ingen fara och behöver bara hållas rent. Men aj vad ont det gjorde. Dumma monster-moster och dumma doktorn! Happy fick en huskur av doktorn och mjölkstockningen fixade matte och Happy själva. Happy är en hejjare på att få det att släppa när matte väl värmt och masserat. Hon ger inte upp. -Det finns massor med mat där jag vet det!

Åka bil var ju så lagom kul, bebisarna sjöng kanon där bak. men på vägen hem sov de sött.

Fullt ös är det på de små. matte hade tanke om att barnen skulle somna före halv tolv igår kväll. Men det hade inte barnen. de sjöng tills klockan slog halv tolv, trots flera nattningar. Sen vaknade de vid halv två och skulle ha tutte. Dimma var så lagom road. Halv sex var de uppe igen och gapade som fågelungar efter frukost.

De är ena riktiga små matvrak. Tjocka små korvar. Matte försöker dra ut på tiden mellan målen men det är inte så populärt.

Happy har vuxit om sina bröder, iallafall på bredden 

. Hon vägde 2300 igår och Vide som varit tyngst hela tiden vägde 2030g. Tusse hann vi inte väga för vi fick smita in hos veterinären på en tid som egentligen inte fanns. Matte får ta fram hushållsvågen. Måste nog kontrollväga de andra små också och se om det verkligen blev rätt vikter. 

20. maj, 2016