Dimmas valpblogg

Fullspäckad helg.

Vi har haft både valpspekulanter och familjen på besök. I lördags var det flera besök och valparna passade på att sova igenom dem. De sov mest hela dagen. När dörren stängdes bakom dem vaknade de och röjde vilt. Då var matte trött, men vem bryr sig. 

I söndags var dottern och hennes sambo här och gosade. Det regnade mest hela helgen så det blev ingen utevistelse.

Idag var vi ute en kortis medan solen sken. Åt lite mat och busade och tvättade tassarna i det blöta gräset. Sen gick vi in och värmde oss.

Småttingarna tycker att de kan köket nu och vill väldigt gärna in i vardagsrummet. Där är golvet inte lika valpvänligt med trägolv och fina springor som kisset kan sugas ner i. Men man kan få vara med framför tv:n och gosa i soffan. Eller undersöka en stund när man är nykissad.

De stora tjejerna har accepterat valparna.

Siri tycker fortfarande att barnbarnen är rätt äckliga, men man kan ligga med dem i korgen när de sover. Blomma tycket likadant men om de fightas så någon skriker är hon där direkt och kollar dem. Dimma bryr sig inte speciellt om det. Hon matar och håller koll om vi får besök, annars vill hon gärna ha tuttarna ifred.

Lovis har som vanligt tagit på sig rollen som lektant. Hon ligger gärna hos dem och man får hänga i fanor och öron så länge man inte är för hårdhänt, då säger hon ifrån. 

De små har upptäckt katterna. Pim är så där lagom charmad men Rosie älskar valpar och de får gärna tugga lite på henne, det gör inget tycker hon. Så snäll kisse.

16. maj, 2016