VALPBLOGG

) Nu är det brottningsmatcher mest hela den vakna tiden, föutom när de kryper upp i mattes knä och tuggar på allt de kan få tag på. Idag försökte Peanut skala köttet av mitt finger. Segt det här tycktes han tänka. Alla valparna är supergosiga och sociala.

Macadamia är "herren på täppan" men så är hon ju den enda tjejen, en liten tuffing.

 Med lite tyngd bakom har småkillarna inte en chans. Bara Walle (Walnut).  Han är tuff och skäller när de stora hundarna skäller. -Jag kan också vakta! Annars är han nog coolast av dem alla. Peanut är en liten pipis som yyylar när mamma går iväg med tutten, men han kan också vara en buse och morra och bitas som de andra. Hazel tar livet med ro och skrotar runt lite som Pumba. Hm hm hm hm hm.. När han inte busar och biter i det han får tag på. Siri är inte alls förtjust i att de har fått vassa små bizzingar. Hon tycker också att de är stora nog att stå och dia, men Peanut når inte upp så matte får säga till henne att lägga sig ner. Ofta sitter hon och ger di. på onsdag är de 4 veckor och då ska de få smaka mat. De är väldigt intresserade när Siri äter, så nu får hon sin mat utanför valphagen. Det är svårt att välja bland alla bilder, man knäpper och knäpper för att föreviga allt, för tiden går alldeles för fort! Här kommer att axplock i alla fall.

Småttingarna växer så det knakar. Det är bara några dagar sedan den första valpen började vifta på svansen. Häromdagen tog den första valpen ett byte och skakade om det ordentligt. (ett gosedjur

12. dec, 2011