VALPBLOGG

Mycket sömn har det inte blivit i natt. Siri hade dåligt med mat och valparna talade högljudt om sitt missnöje! Två av dem är riktiga tjockisar en är "lagom" och så är det lilleman. Han är inte smal men väldigt mycket mindre. Jag tittade i Lovis valpdagbok och jämförde. De tre större av Siris valpar är mycket större än vad Lovis valpar var vid samma ålder. Lilleman följer ganska precis Chaplins kurva, Chaplin vägde 20g mer än lilleman när han föddes och vägde på samma dag som vi är på idag, 20g mer än vad lilleman gör. Chaplin är idag inte mindre än de andra.

Kanske jag inte ska orora mig så mycket, det är bara det att skillnaden är så markant när de ligger där i lådan. Stora och tjocka och så en liten plutt. Jag försökte mata på honom idag, men nappen vägrade han att ta. han skrek i högan sky så att Lovis kom och ville rädda honom. Jag lyckades mata honom lite med pipett. 

Siri har förstås varit orolig när han pipit hela tiden, hon har inte kunnat slappna av. Men på eftermiddagen fick jag henne att sova en timme straxt efter matning. Jag var riktigt fräck och lät lilleman tömma tre tuttar och lät de andra dela på resten. Sen sov de allihop. Jag har trugat i mamsen det ena efter det andra, hoppas nu att maten rinner till.   

21. nov, 2011