VALPBLOGG

I lördags gick flyttlasset för Walle. Hans nya matte och "mormor" var här och hämtade. Walle är en så otroligt gosig och öppen kille, han tyr sig direkt till nya människor så det var kärlek på en gång. Matte var här förra helgen och hälsade på första gången. Hemresan gick bra han sov hela vägen. Han var en duktig pojke och kissade 2 gånger innan de gick in hemma, sen fick han lunch.

Idag fick vi ny rapport. han är glad, sover och leker och äter, han har sovit hela nätterna. Det är min kille det! Det är så roligt att få följa med i nya hemmet och höra hur allt går. När vi pratade i telefon busade han och skällde lite.

 Dimma var förkrossad när han hade åkt. Hon gick in i buren och satt och såg ut som, ja som en ledsen cockerspaniel.

 Stackars liten.

Helgen har varit lång för henne. Först blev hon lämnad och sen åkte vi till lidingö, ensam i buren snyft snyft, men sen somnade hon. Nytt ställe, hos mormor och morfar och en jättestor vovve! (newfoundland) En arg kisse, som avskyr när jag kommer med min flock.

 Och så skulle hon sova utan Walle. Blomma var dessutom elak och nöp henne i nosen!

 Inte lätt att vara liten!

Dagen efter var vi på sonens 18-årskalas med en massa människor. Lite jobbigt var det i början, men barnen var ju jättekul och buren var skön att ha och gå och vila i när det blev för mycket. Sen en tur hem till mormor igen och äta lite och hämta resten av flocken och så en lång biltur hem igen.

Gissa om hon blev glad när jag släppte in henne genom grindarna hemma! Tjoho! Äntligen hemma! In i huset och där var ju alla hennes saker. Bus och gos på alla filtar och fällar som luktade som de skulle och sen somna gott i soffan. Vilken pärs! Jag ställde buren vid stora bädden bredvid sängen och satte kompostgaller för (så hon inte skulle smita ut genom kattluckan på natten). Där somnade hon sött och sov till halv sex på morgonen.

Pärlan fick stanna hos Lotta m. familj på Lidingö, hon behöver en paus från oss alla. Lotta är en av hennes absoluta favoriter som har varit med sen hon var valp och hon har bott där förut då vi behövt hundvakt. Hon är ju egentligen ingen flockhund och det här med valparna har tagit hårt på humöret. Nu får hon ha semester ett tag och Lottas dotter som så gärna vill ha hund får känna på hur det är. Fick ett mms igår kväll där hon låg och mös med familjen i soffan.

Nu ligger alla i hemmavarande flocken i en hög och sover.

ps. Theo (Peanut) får vi rapporter från hela tiden och han har det jättebra, ni kan följa honom i gästboken där matte skriver ofta.

6. feb, 2012