Blogg

Blomma löper och Pisse-Nisse har fått för sig att man ska skvätta lite här och lite där. Usch och fy säger matte men vad hjälper det när det rycker och drar i hormonpaketet. Så lite han är, tycker han själv att han är en karl med stort K.

Var en sväng till Åkersberga igår och gick in på zoobutiken för att införskaffa lite kattmat. Kom på att ett skvättskydd kanske kunde vara något just under löpen. Dyrt var det och inte fanns det någon storlek som passade lilleman heller. Butiksägaren föder upp mops bla och sa att hon alltid sätter skydd på sin hane vid löp.

Är det så att småraser är värre än stora? Har aldrig haft det problemet med våra stora raser.

Tog fram symaskinen när jag kom hem och nu har lilleman snickarbyxor

Han blev inte allt för förtjust men tills han lär sig vett och etikett blir det ett hjälpverktyg för matte. Det och vattensprutan. Elak matte? Ja kanske, men vem ha ett nerskvätt hem, inte jag. Det räcker gott med alla olyckor som sker innan de fått kontroll på maskineriet.  Söt är han iallafall i sina bruna småpojksbyxor.

Passade på att ge Pisse-Nisse ett bad igår kväll, han har inte riktigt snitsen inne utan kissar på sig själv under magen när han lyfter på benet. Igår vart han så ivrig när han skulle markera över Siris kiss att han inte väntade till hon var klar utan kissade på henne. Oj då hoppsan var du där!

Idag skulle Dimmas bror Wille komma för trimning men de fick förhinder. Trist men jag får väl ta tag i någon av mina egna istället när jag ändå plockat fram trimbord mm. Lilleman får sig nog en omgång eftersom han redan är badad. Stackars mig får väl äta massor med nybakta hallongrottor också.

5. mar, 2013