Blogg

Har spenderat dagen med att höja staket på inhägnaden på baksidan av huset.

Ser ut som rena Kolmården.

Gissa om fröken Dimma blev frustrerad när jag släppte ut henne! Inte här, inte här, inte här, var fanken kommer man över! Hoppade som en tok gjorde hon men det hade hon inget för. Nöjd matte, mindre nöjd Dimma. 1-0 just nu till mig.

Kissen Pim-pim blev väldigt konfunderad när hon gick ut. Vad har hon nu hittat på? Man kommer ju inte över nånstans... Konstiga människa, hur ska man nu rädda sig undan jyckarna när dom får frispel?

Över grinden hade matte tänkt sig, där ni brukar hoppa när ni ska komma in...

Kissen Rosie undersökte noga och bestämde sig för att prova. utgång genom planket (för litet hål för Dimma) runt huset och jama i fönstret. Matte släppte in. Så skulle Rosie ut igen, samma visa en gång till. -Ok det verkar funka. Så gick hon ut igen och klättrade in i hönsgården och satte sig.

Appropå höns så var Mickel räv här igår igen, med fru Mickelina. Inte konstigt att de tog två ankor och en höna när de var här. Stackars Esmeralda åt de på plats och så tog de varsin fet anka med sig som efterrätt. Undrade just hur han bar sig åt. Kommer nog ett gäng med smårävar framåt våren så det blir verkligen till att bygga Fort Knox-inspirerat, innan de inlåsta stackars fjäderfäna får gå ut igen. Kommer sluta som rena labyrinten med staket på tomten.

 Man ska inte bara hålla inne man ska hålla ute också.

Siri är trött, ligger mest i knät och myser. Vill inte äta, iallafall inte hundmat. Något godare tack, annars får det vara. Lovis är lycklig för hennes älskade husse (min son) är här.

19. feb, 2013