Blogg

Nu har det gått lite drygt 3 veckor sedan parning. Siri visar tecken på att vara dräktig, lite tröttare än vanligt lite illamående och flytningar i samband med 3 veckorsdagen. Verkar lovande men än ropar vi inte hej. Håll tassarna.

Helgen har gått förbi i ett huj. Träffade en vän på fredagen till lunch på Långängensgård. Hög mysfaktor.

 På kvällen bar det av till Hard Rock Café för att fira sonens födelsedag. Massa god mat och gosigt sällskap en och samma dag.

På lördagen blev pälsvård på mammas nuffe och långprommis på ön med sonen. Självklart mello på kvällen. 

Under söndagen hjälpte jag dottern att flytta och en snabbis på ikea blev det för en ny madrass till henne. Mofsade i oss semlor innan de åkte vidare härifrån med flyttlasset. Sonen var hundvakt under dagen och sprang med Dimma i långlina på tomten. Hon har fått dille på att ta sig över staketet, inte så mycket för att rymma utan för att hon kan. Hon springer ett varv runt tomten sen kommer hon till grinden där en frustrerad matte står och ropar och håller koll så att inga bilar kommer.  

 En urbota dum fixidé hon fått som gör att hon blir väldigt begränsad. 

Idag måndag, har jag och Dimma varit med grannen till hennes stuga. Tanken var att hon skulle få rusa av sig lite på ett okänt område som var inhägnat med sällskap av grannens lapska. Jag hade mina tvivel och trodde nog hon skulle ta sig ut där också. Och mycke riktigt. Skutt från stora stenen så var hon över. Och igen och igen. Sista turen ut hittade hon en grind med tillräckligt glest galler så hon kunde squeeza sig igenom. Tack och hej friheten och på med kopplet.  Grrr... unge! 

Jag hade iallafall en trevlig dag (hon också helt säkert) Med fika på förstukvisten och titt på allt som hänt i stugan sen sist.

Väl hemkommen hade Joppe hjälp till att ta ner tvätten från tvättställningen och " råkat" dra den genom en kisspöl. Underbara älskade fyrfota ungar! Förstår inte alls varför jag säger att man måste ha humor om man äger en cocker. Tänk vad mycket humor man måste ha när man har ett helt gäng! 

4. feb, 2013