Blogg

Idag har vi varit och HD-röntgat Blomma. Bilderna såg fina ut så nu är det bara att vänta på Skk´s bedömning. Dimma fick sin ettårsspruta när vi ändå skulle dit. Vi var ett stort gäng för Kooikermatten skulle röntga 3 st också, men det gick så bra så. Blomma blev helt nockad har aldrig sett en så lealös hund, trodde jag skulle få bära henne till bilen, men hon piggnade till så småningom. Lite trött är hon fortfarande.

Igår var vi och tränade på ridbanan i Riala, sen åkte jag till stan på middag. Gissa om jag kom hem till ett grustag när alla hade torkat och släppt sand och lera. Min lilla Siri hade "dansat på bordet" när matte var borta  så mina målarsaker var fulla med sand som låg i drivor. De är så söta och hjälpsamma de små liven.

 Det var bara att ta fram dammsugaren när man kom hem. Ta fram och ta fram förresten den står alltid framme nu för tiden. Nog för att det är skönt att det är varmt ute men geggan är man ganska trött på för att uttrycka sig milt.

Eftersom Blomma ska vila resten av dagen blir det nog Lovis som får följa med och träna. Har tänkt att utveckla hennes "assistansvilja". Hon är väldigt duktig på att ta upp och ge mig saker jag tappar så nu tänkte jag se om jag kan få henne att ta olika material. Hon har tagit upp mobilen så hon är inte så känslig för vad det är. Pärlan kan hämta och lägga i korg eller hink så jag tänkte jag skulle köra lite sånt med Lovis också. Man vet aldrig när man blir för stel för att böja sig.  

 Och städhjälp kan ju behövas ibland även om köra dammsugaren är för mycket begärt.

26. nov, 2012