Blogg

Igår var vi i Vallentuna och tävlade. Blött var det, dugg mest hela dagen.

Blomma var taggad och skötte sig relativt bra och matte tabbade sig inte. Vi slutade på 86 poäng. Andra pinnen i fortsättningsklassen tagen. Matte är nöjd.

Inför tävlingen körde vi en träning på fredagen med grannen och Násti. Då passade matte på att ta långa pauser efter varje kommando och se till att Blomma inte rusade iväg i tanken, hon har nämligen börjat ta egna initiativ. Det var vad som hände förra helgen. -Jag kan det här nu! Och så tar hon en possition utan att ha fått kommando, och det är ju inte alltid hon gissar rätt.

(Mest fel faktiskt) Det gjorde i alla fall susen för nu väntade hon in nästa kommando. Däremot fick jag ge dubbelkommando några gånger istället vilket ger bris1:a ( bristande samarbete) så vi åkte på några sådana. Dessutom luktade banan väldigt gott och domaren vi hade igår är stenhård på nosningar. Om de bara tänker nosa och börjar sänka huvudet så får man avdrag, så vi åkte på ett gäng såna också.

 Gillar faktiskt domaren skarpt för hon är väldigt tydlig med var hon tillåter och inte. På det hela taget var det en bra runda med kommentaren " Piggt och trevligt samarbete

".

Vi hade trevligt sällskap av Rosa & Vera & Linus med mattar. Uppsalagänget var också där. Det är roligt att fler och fler cockerfolk hittar Rallyn. Lagom till prisutdelningen öppnade sig himlen och det vräkte ner, då var vi glada att få åka hem.

Resten av helgen gick åt till att sy en Halloweenutstyrsel till sonen och umgås med honom.

Mys... Och så några riktigt blöta promenader förstås... Mindre mys när man kommer hem...

21. okt, 2012