Blogg

Igår fick matte ändan ur valplådan och smet ut och la viltspår. Ett par timmar fick det ligga till sig. Några som var till sig under tiden var flickorna. Vi såg nog matte och vi kände lukten! Nu nu nu!!!

Siri var först ut och tog spåret direkt. Noggrann var hon, lite probelem vid återgången men hon löste det också. Så stolt när hon hittade klöven!

Lovis hade som vanligt bråttom, men är spårsäker ändå. Även hon tog lite extra tid vid återgången. Bloduppehållet påverkade inte alls. Lovis tycket klöven är lite äcklig så hon tar den inte men markerar och är stolt.

Blomma fick ta sitt spår i mörker. matte gick med pannlampa så det blev inga foton. Blomma är den som jag tränat mest annat med så hon vänder sig till mig när hon får tapp van vid att få kommandon. Det var också vid återgången.

-Vad ska jag göra nu matte? Men hon hittade spåret själv igen. 

För att vara så länge sen var de duktiga alla tre. Dimma var olycklig, hon ville inte alls vara mammaledig! Hon är den som är duktigast av dem alla.

Måste passa på att skryta lite om Helene och Balder som börjat spåra, han var superdiuktig på sitt första spår. Stolt över er!

20. apr, 2016