Blogg

Tisdag, vaknade med tungt huvud och tryck i bihålorna. Hade stora planer för dagen, med trimning av framförallt Lovis. Och städning av hemmet... Vi får väl se hur det blir med den saken. Vi har iallafall varit ute på en skön runda i strålande sol!

Jag tycker det är så underbart när det är fruset och man slipper blöta skitiga pälsar.

Kånkat in ved och pysslat lite med hönsen har vi hunnit med också.

I helgen var vi på besök i Linköping hos Inger på kennel Lovscoxs. Hon ställde upp och tog emot oss trots att hon inte mådde bra. (hm, tror jag fick med mig lite baciller hem) Och trots att hon hade avhämtning av valpar, en ny fin liten vit Herdehundspojke på ingång och en tik som ska valpa när som helst. 

Dimma hade date med Steven. Han är så otroligt go och fin den killen. Lugn och mjuk och bara helt underbar. För Dimma var det första parningen så jag är glad att jag fick använda Steven.

Vi bodde på vandrarhem 3 trappor upp i en korridor. Hundarna gruffade en hel del på springet i dörrar innan de vande sig. Sen tyckte de att det var helt okej att sova där för man fick ligga med matte i sängen.

 Massa roliga lukter fanns det stan också. såna där roliga duvor som inte flyger förän man kommer nära tyckte Dimma att vi skulle ha hemma också! På söndagen hade vi date igen och fick gosa med lilla Semlan 9 veckor som ännu inte blivit hämtat av sin nya familj. Det var nära att den lilla chokladbiten hamnade i min ficka! Så söt att det borde vara olagligt!

Vi fick också träffa Ingers nytillskott den vita herdepojken Lobo. Grattis och lycka till med honom!

Trötta var vi allihop när vi kom hem.

Nu håller vi tassar och tummar att det blir smått i april! 

16. feb, 2016