Blogg

Vi har fått hälsningar från Elliot med massa fina bilder. Så himla härligt att "se" lillen igen. Stor har han blivit och ljus. Det är så roligt att se dem växa. Allt är bara bra och han är vid sin stuga i fjällen. Gå in och kika på Blommungarnas egna bilder.

Hugo har varit här och hälsat på. Storebror Elton skulle ha en trimning och då fick jag träffa mitt pyre igen! Så stor han blivit med jätteläckra färger. Långbent liten kille och så go och glad!  En riktigt duktig liten kille, minst på valpkursen men ändå duktigast. Går på dagis när matte är tvungen att åka hemifrån med jobbet. 

Tjejerna lät och hade sig när Elton och Hugo kom men Hugo brydde sig inte ett skvatt. Hej, vad kul att vara här! Jag fick en massa goa pussar.

Det syntes tydligt att Blomma visste direkt vem han var. Lika glatt skuttade han med sin nya flock när det var dags att gå hem. Härligt att se kontakten mellan honom och hans matte.

Här hemma roar vi oss med att rusta. Vi har vitgrundat det mesta på huset, så nu är den murriga grå färgen borta. Den nya panelen på lilla huset har fått sig en strykning också. Vi håller på med räcke till altanen på lilla huset och mitt i allt fick vi vattenskada. Ena sidan på taket bytte vi papp och plåt på i våras, nu läckte det in på den sidan som inte är bytt. Gubben var borta på jobb så jag fick skutta upp på vinden och plasta. Sen åkte det på en pressenning. I helgen har vi roat oss med att ta bort och frakta undan teglet och riva och lägga ny papp. Har man inte att göra så får man... Nu är det iallafall gjort.

Idag kom dotterna på snabbesök och vi tog en lång härlig promenad med picnic. Nu snarkar tjejerna gott. 

21. sep, 2015