Blogg

Igår var det full fart. På förmiddagen gjorde jag en utflykt med tjejerna från södra sidan till Küllers hönseri. På vägen hem var bilen full med ägg och kycklingar i olika storlekar och raser. Själv fick jag med mig en låda med 4 småttingar i samma ålder som de som redan kläckts i hönshuset här hemma. 2 dvärg kochin och 2 dvärgsilke. En blågrå som jag verkligen hoppas att det är en höna, då får hon stanna. Annars flyttar den en bit ner på bäckvägen så småningom. Vilda, min lilla mamsing tog hand om de små direkt. Kom, kom, alla mina ungar!

Duktig flicka.

På em fick vi besök av Pärlan och Lotta med dotter. Jag visade lite agility, vilka kommandon hon har och hur de ska träna. Hon tycker det är så skoj. Sen fick jag en förfrågan om trimning, efter mycket om och men blev det samma dag så när klockan var halv åtta var jag död.

Idag duger händerna inte mycket till, så en skön långpromenad med Kooikermatten fick det bli. Skön och skön, det beror kanske på vem man frågar... Lovis stretade i kopplet för att komma nära Picasso som hon är så kär i och han hade fullt upp med att försöka ta sig fram till henne eller Siri som också löper. Inte lätt att vara pojk! Ett härligt gäng är det i alla fall när vi är ute med alla åtta. Roligt är det att se bordern tränas lite på kommandon som hon använder i vallningen. Hon är så duktig fast hon är så ung. Dimma och Bordern lekte tafatt på ängen. Härligt! Så fick det bli och så får det va. Ha det!

8. maj, 2012