Blogg

Fick äntligen rumpan ur igår och plockade fram agilitybanan. Gissa om tjejerna blev glada! 

Siri var först ut och min lilla smitare kunde faktiskt vara lös på ängen för jobba är kul och godis är gott! Varmt blev det på dagen, efter förmiddagens regn. Svetten rann om både matte och hundar.

Dimma fick träna inkallning på ängen innan vi körde agility och lite rallyträning. Hon är så duktig! Kommer som ett skott och bromsar med alla fyra och rumpan i backen en halvmeter ifrån. 

Lovis är galen! Hon är nog den snabbaste cocker jag sett. 0-100 på 3 sekunder... Hon springer och springer och springer, det är det bästa hon vet! Hon fick rusa av sig ordentligt innan vi körde agility. Vi körde touch-träning, det sitter i ryggmärgen sen hon var liten. Väldigt bra inkallning.

Blomma blev alldeles till sig när hon såg hindren, men jag vill inte att hon ska hoppa runt som en toka i onödan så vi tränade rally och skrotade på ängen. Hon skrotar runt som en ko på bete, finns så mycket goda har- och rådjurspluttar där! 

Blomma var hjälpreda som vanligt när jag spacklade och slipade en stund i lillhuset.

Imorgon ska vi till veterinären och ta blodprover på Lovis till SLU´s forskning på juvertumörer. Vi ska passa på att vaccinera en del av töserna också.

7. maj, 2015