Blogg

Helt slut! 

Igår morse kom Ronja som ska vara hos oss över påsken då familjen är på Island. Hon smälter in fint i flocken. Räknade ut att hon nu när hon är elva månader levt precis halva sitt liv hos oss och halva hos sin fina familj. På förmiddagen åkte Dimma Ronja och jag till Rimbo och hämtade Carolina och Elis. Elis behövde en trimning. Någon timme senare kom Pia och Sigge, bara för att hälsa på. Elis tyckte det var väldigt onödigt med en kille till när han nu hade ett gäng på 5 tjejer för sig själv, så det blev en del gruff emellanåt. 11 månader och massa hormoner... Fast lite glad blev han för att någon kom för han fick gå ner från trimbordet. 

Pia hade med sig värsta kalaset med plockmat både till oss och vovvarna. Vi trotsade vårkylan och satt på altanen och mös medan hundarna busade. 

Lite mer trim medan Pia mös i soffan med vovvarna, sen tog vi en prommis. Sigge fick sig ett dopp och en liten chock när matte kastade en pinne i vattnet. Gulp vad blött och kallt det var! Ronja tog sig ett halvdopp.  Mera bus när vi kom hem. Ronja och Elis hade latjo-lajban. Lovis var galen som vanligt och sprang runt och skällde. Hon kan liksom inte vara glad tyst...

Siri hon gjorde bus.

När Pia kom gick jag ut på trappen och när jag kom in stog Siri på bordet och hade satt i sig i princip hela äppelkakan! Morr

! På kvällen när vi skjutsat Elis och Carolina till bussen kom jag på henne med att ha klättrat upp på bänken och käkat upp kattmaten! 

Om hon inte är dräktig så vet inte jag, för det har slagit slint ordentligt! 

Idag känns det som dagen efter... Vi är alla helt slut så det får bli en lugn hemmadag. 

Tack Carro för den ljuvliga sjalen du virkat åt mig, jag älskar den!

Tack Pia för allt gott och alla produkter som ska få mig att se mindre ut som en påskkärring.

Tack för att ni finns och för en härlig dag!

GLAD PÅSK på er alla! 

17. apr, 2014