Blogg

Hunderiet har fått ligga lite på is ett tag och hundarna har "bara" fått hänga med. Jag har inte haft tid och ork att träna i någon större utsträckning. Lite skojtrix inomhus och lite rallyträning på tomten och promenader har de fått nöja sig med.

Håller på att ta ner en massa gigantiska gamla träd som hotar att göra mos av oss alla. Granar på 30 meter är ingen barnlek, jag lovar. Stackars min granne känner sig nog som en rökt böckling efter allt riseldande. Tomten är full med knubb och grenar. Ett totalt inferno! Men det blir ljust... Vissa av träden var ordentligt ruttna inuti. Hönsgården har fått minska ner sin yta just nu och staketet ligger nere upp emot skogen. Ingen hit att sitta på lina säger tjejerna! Boring! Jag gissar att ni kan tänka er hur ett gäng cockrar ser ut efter en stund på tomten som är blöt av lera och har en massa skojiga små trasselpinnar och spån från sågning överallt. Ja just det, har aldrig haft så skitiga töser, det kan jag lova. 

Har bestämt mig för att para Siri, hon ska löpa i mars. Planerad hane är Westerner Seven Seas Symphony "Steven" som finns på kennel Lovecox´s.

Steven (på bilden) är Orr och har bl a blått, sobel och sableroan bakom sig så det blir spännande att se vilka färger de lämnar tillsammans.

Förutsatt att det det blir något förstås...

Bara 4 veckor kvar till min dotter återvänder från Indien, hon har varit där sedan oktober. Lång tid att vänta för mamma! Tror att hon gosat på varenda gatuhund hon kommit i kontakt med. Svårt att se hur de lever när man är van vid vår hundhållning. Vill ta hem alla små valpar hon möter.

Undrar var jag gömt eller sparat bilderna på Elis som jag tog när han och matte Carolina var här för lite trim???

Får massor av fina bilder på senaste kullen ibland är facebook väldigt bra

 så roligt att följa dem allihop. Ikväll ska jag hälsa på en sväng hos Ronja, ska bli skoj.

26. feb, 2014