Blogg

Idag har fina Wille varit här och blivit trimmad. En supergo kille. Lovis gillade honom skarpt, de har inte träffats sen valphagen för dryga 6 år sedan. Så vacker med sin djupa chokladfärg!

Igår var vi och besiktigade Ronja inför flytten. Nybadad och trimmad. Hon charmade veterinären totalt och han tyckte nog hon skulle stanna för observation resten av dagen, han behövde fler pussar.

Hon fick en leksak när hon gick hem.

Dimma och Lovis har spårat. Gjorde ett öppenklasspår som fick ligga 20 timmar i värsta rådjurstrafiken. Hon jobbade hårt och klarade det galant trots att folk gått med hundar kors och tvärs över spåret. Duktig tjej! Nu går svansen när hon hittat klöven.

Lovis fick ta samma spår så hon hade lite mer dofter att följa, full fart framåt men ändå noggrann när hon upptäckte att det var ett långt spår. Ringade ett par gånger men hon tog det. Klöven är föga intressant men hon sträckte sig så långt som att slicka lite på den.

 Det har varit en härlig vecka med underbart höstväder, inte sol alla dagar men varmt och då gör inte lite regn så mycket. (med betoning på lite då) Lite stök på tomten och skogsprommisar och så förstås besök i grannes valplåda.

I slutet av veckan blir det rallyträning och på fredag i ottan kommer Blommas bror Messi för trim. Ska bli kul att se honom igen. Bra att ha fullt upp närt lillskruttan ska åka, så jag inte hinner känna efter för mycket. Fast den där lilla varma nosen som brukar ligga över min hals på natten kommer jag att sakna ändå.

Idag kom ett halsband på posten från Madicken till mamma Blomma. Ett jättefint halsband som matte Anna sytt. Tack snälla! Ska fota Blomma med det på i ljuset imorgon.  

29. okt, 2013