Blogg

Helgen blev fullsmockad. 

Hade en mysig förmiddag med Magda och Emil. Om Emil tyckte hela förmiddagen var mysig är väl diskutabelt, för att bli trimmad var ingen höjdare.

 Vi bestämde oss för att ta resten en annan dag och nöjde oss med tassar och klor. En massa bus blev det sedan syskonen emellan. Tvillingarna bus! 

For till Lidingö efter lunch där dottern och jag hjälpte pappa ett par timmar. Sen hämtade vi sonen och tog en hundprommis i gamla trakter. Alltid lika kul Tycker Lovis som känner väl igen sig.

Sonen följde med hem och på lördagsmorgonen kom Anna och hämtade Ronja för en utflykt till stallet. Under tiden tog vi en långprommis med de stora tjejerna.

Allt hade gått jättebra och Anna hade svårt att lämna tillbaka tösen. Det blev inte lättare av att Ronja sprang ner för backen efter henne då hon skulle gå. Bra betyg till nya matten! 

Lite kortspel i solen blev det på em. Sedan bar det av tillbaka till ön för att hjälpa pappa lite till.

På söndagen liknade jag nog mest en zombie... det blev ett par timmar i skogen med tjejerna men inte mycket mer.

Igår måndag hämtade jag dottern för en mysdag och m & p kom hit för att träffa henne innan hon reser iväg. När de åkt fick vi ögongodis i form av små lapska knytt.

 Länk för att se småknytten finns i tidigare inlägg om hemligheten. Underbara små underverk. Att mamma M glatt visar sina knytt tar jag som en komlimang. Vi blir nog lika glada båda två när vi ses. Fick lära mig igår att Modji betyder leende. Passar henne som handsken. Sprider glädje det gör hon! 

Skjutsade dottern till bussen och planterade rumpan i soffan så var den dagen slut. Idag ska jag förvandla tillbaka min Siri till cocker från att mera likna en afghan.

15. okt, 2013