Blogg

Visst är det väl underbart! Ljumma vindar och vackra färger. Nu är det som bäst i naturen. Tveksamma svampar tittar fram, snart så...

I helgen hade Ronja besök av tjejerna i familjen Berggren. De tog en prommis nere vid sjön och hade mysigt. Ronja fattade direkt att mamma Anna var "in charge"

 Nästa helg kommer de och lånar henne en stund igen. Sista oktober flyttar hon. Det är jätteskönt att hon får lära känna sin familj lite innan, eftersom hon hunnit bli så pass stor. (jag vet inte om det är hon eller jag som behöver det mest inför flytten

) Bra kommer det att bli iallafall.

Dimma & jag var och tävlade i KM i viltspår. Det gick inte vidare värst bra. Dimma hade nåt skit på snöret (läs matte) som sabbade för henne så att hon blev osäker. Jag bromsade henne lite för hårt då jag trodde att hon tappat spåret.

Hon gjorde det hon skulle och tycker att det är kul och det är huvudsaken. Domaren tyckte hon var duktig och spårnoga. Matte  får öva sig på att läsa sin hund bättre helt enkelt. I morrn blir det spår igen och öva spårupptag i rutan.

7. okt, 2013