Blogg

Dimma & Ronja i bilen i väntan på att spåra på kursen.

-Kan någon släppa ut mig, jag känner lukten av klöven! säger Dimma

-Jag vill också vara med, säger Ronja

I helgen hade vi besök av familjen Berggren och det blev bestämt att Ronja ska flytta till dem under höstlovet. Innan dess ska de komma och hälsa på och låna tösen så att de lär känna varandra litegrann. I familjen finns två hästtjejer och en fotbollskille, mamma & pappa och en väldigt älskad katt. Vad den senare kommer att säga om Ronja återstår att se, hon är ju van att attackera våra kissar med blöta pussar.

I Ronjas nya kvarter finns en liten cockertös som är i samma ålder, kanske de kan bli kompisar och få glädje av varandra. En mormor finns också som ska hjälpa till och vara dagmatte. Det blir många som kan skämma bort vår ögonsten med kärlek.

Appropå kärlek så var Sigge (Jum-Jum) & Pia här i helgen. Så mysigt att träffa er igen. Ronja var inte helt nöjd med besöket hon blev lite avis när gammelmatte gosade med Sigge. Och när han tog en leksak hon ville ha blev hon riktigt sur.

 Sigge i sin tur provade på att rida lite på syrran, hon undrade vad fasen han höll på med. Siri som inte brukar vara sur tyckte inte alls att Sigge hade här att göra, kanske hon ville vara ensam majestät i roanad sobel.

 Sigges färg är helt gudomlig och han är så goo!

Tidigare i veckan har vi kört viltspår och vi forsätter med det. Dimma fullkomligt älskar det. I onsdags var vi i vallentuna och tränade rally. Tog bara med mig Blomma och hon var salig. Bara du och jag matte, en hel kväll. Hon ville aldrig sluta träna.

 Härligt med arbetsglada hundar.       

30. sep, 2013