Blogg

Det har blivit oregelbundet med träningsgruppen de senaste veckorna, inga stående tider, så vi får ta det lite som det kommer. Det börjar bli mörkt att träna på kvällarna och på helgerna är några upptagna.

Idag är det dags för spårkurs igen, det ska bli kul. Jag hoppas att vi slipper ihållande regn.  

Körde Dimma på ett 300 meters träningsspår med två vinklar i förrgår. Hon tog det galant trots att det regnat timmarna efter jag lagt det.

 Klöven är fortfarnde rätt äcklig men hon markerar den ordentligt och det räcker för mig. Lite mer nyfiken blir hon för varje gång.

Blomma , Lovis & Siri körde jag några omgångar Rally med, bjöd in grannen så vi fick lite störning och sällskap. Lovis har fått in 360 graders vänstersväng utan att rumpan åker halvvägs ner.

 Blomma gick riktigt bra.  Siri fick ta med sig Ronja upp till affären på kvällen för lite socialträning, hon älskar ju allt och alla så hon är en bra förebild.  

Nu när det regnat en hel del har vi plockat fram spelen också. Ronja spelade tornado och tyckte det var jätteskoj. De stora går igång bara man tar fram kartongerna.

Städsäsongen är här igen, det är otroligt vad 5 små fyrbenta kan ta med sig från grusvägen in i stugan!!! Sandlåda känns det som och dammsugaren går varm. Blött och skitigt mest hela tiden. Det är bara att vänja sig för nu blir det så här ett tag ( typ till snön kommer

Ronja gillar blött! Hon badar gärna och hon och Lovis tävlar om vem som kan plaska i flest vattenpölar på promenaderna. Slurp- slurp, plask- plask, mmm mysigt.

18. sep, 2013