Blogg

Fairy tale kullen har hunnit bli 4 månader. Jag har tagit mig friheten att sno lite bilder från fb på småttingarna.

Själva har vi fortsatt med Dimmas viltspårskurs. Hon sköter sig bra och vi lägger till vinklar och gör längre sträckor. Ronja har fått följa med, dels för att jag är borta så många timmar och dels för att det är bra träning för henne. Hon är urduktig på att ligga vid bilen och slappna av, ibland i den öppna buren, ibland skrotar hon runt utanför. Det är alltid någon i gruppen som tar en paus när vi spårar så hon har barnvakt. Det är också jättebra socialträning med olika sorters hundar i varierande storlek. En av tjejerna hade med sig sin Engelska mastiff senast och så har vi ju vår favorit Boss som är en GD. Provade att sitta på marken och gosa med killen och fattar verkligen att Ronja känner sig som en liten myra!   

Dimma har blivit kär i Boss och det verkar vara ömsesidigt :)

Här hemma har jag städat undan valpmöbleringen och fått tillbaka mitt köksbord, hemmet har fått sig en välbehövlig städning. Det känns skönt.

Igår tog vi en skön långprommis. Vi gick och gick i skogen och Ronja skuttade på som en duracellkanin. Försökte bära henne då och då men hon vägrade. KAN SJÄLV!

 Lite svårt att bära en trilskande 4-månaders och ha 4 andra i koppel... Så hon fick skutta på. Trodde hon skulle vara helt slut när vi kom hem men inte då, Dimma och hon satte igång att leka.

 Sen sov hon gott, jag lovar.

Ronja väntar på att det rätta hemmet ska dyka upp. Vi njuter av henne så länge vi kan.

15. sep, 2013