Blogg

Här har det varit full rulle. Häromdagen var vi och besiktigade Madicken inför flytten. Vi passade på att socialträna lite i Vallentuna centrum på hemvägen. Madicken var trött efter veterinärbesöket men de andra tyckte det var spännande. Ronja har inte mycket hämningar utan hälsade glatt på folk och hittade till och med en bra gräsplätt att bajsa på

Sonen hade lite problem att hålla tre busar som snodde runt benen.

Igår var vackraste Theofisen här och hälsade på. Full fikakorg hade de med sig! Så roligt att träffas igen. Theo var riktigt duktig med både tjejgänget och valparna. Inte lätt när man inte är van att leva i stor flock. Siri hade inte riktigt huvudet med sig, hon trodde nog den snygga karln hade kommit för en annan sorts besök eftersom hon löper.

Tack för en härlig förmiddag, ni är för goa!

Anna kom för att hämta sin lilla docka Madicken så de gick omlott. Blomma & Dimma passade på att smita och tog en runda i skogen. De gör verkligen allt för att få mig att framstå som en seriös uppfödare... Tack så mycket för hjälpen flickor!

Madicken tog den 2 timmar långa resan med ro och hade i går kväll träffat både familj och husdjur och allt hade gått bra. Duktig liten docka. Mycket saknad i sängen inatt (fast inte riktigt lika trångt måste motvilligt medges). 

Någon bjöd på pizza igår och någon fick städa golvet inatt, tycker inte om denna någon särskilt mycket.

Idag ska det bjudas på regn och pälsvård står på agendan, inte väldens bästa kombo men nån gång måste det göras. I morgon får Prins Jum-Jum besök, håll tassarna att det klickar mellan dem.

Börjar bli tomt och lite slitet i hjärtetrådarna

nu när det bara är två småttingar kvar, men alla ungar har fått underbara hem så då helas hjärtat igen.

Blomma verkar inte bry sig ett endaste dugg, skönt att få lite mindre konkurrens tror jag hon tycker. Inte världens minsta ego på den tösen

 Min matte!

17. aug, 2013