Blogg

Igår var det alldeles för varmt tyckte ungarna. De låg spridda över klinkergolvet i hallen för att hitta lite svalka, när de inte var ute och busade. Sonen som varit på blixtvisit sedan dagen innan åkte hem vid lunchtid. Vi fick besök av Lena med barnbarn. Fullt ös på den pojken, van vid en stadig Golden. Tupparna var facinerande när de tjatade om att klockan var sju. Klockan är två! sa den snart 4-åriga pojken bestämt. Ingen av dem hade rätt. 

 Vi fick ytterligare ett fikabesök, innan jag var tvungen att snygga till mig inför middag med grannarna. BBQ buffe´ på Golfklubbsrestaurangen i solsken med trevligt sällskap. En liten paus från vovvar & småknytt. Skönt och välbehövligt.

Hemma igen hade vi trädgårdsbus, jag och småttingarna. Plocka i grusgången och leta hönsskit. Jättekul! Kvällsmål efter en timmes utebus så var de nöjda en stund. Selade på de stora tjejjerna och tog en kvällsprommis i svalkan. Fick ett sms och höll som bäst på att svara när tjejerna flög i sidled efter en okänd katt. Väldigt nära att jag hamnade på näsan i diket. Jädrar i havet vad starka de är när man är oförberedd. Fokus matte! Ops!

27. jul, 2013