Blogg

Påsar under ögonen idag igen...

Igår var det träning på kvällen. Tog med mig Lovis, Blomma och alla ungarna. Jag var trött redan innan så när vi skulle gå banan skuttade jag runt som en övertrött femåring. Blir nog aldrig riktigt vuxen. 

Blomma gick bra på träningen bortsett från att hon har börjat gå för långt ut. Måste jobba med det. Rally är inte riktigt Lovis grej, hon är alldeles för övervarvad men hon tycker det är kul.

Ronja som brukar vara en tuffing, tyckte det var lite läskigt med alla hundar och dofter igår. Mio skuttade runt och lekte med Kooikertösen, som brukar vara en riktig hårding, men tyckte den lilla cockerpojken var riktigt läskig.

 Man vet aldrig vad man har att vänta för reaktioner.

Jum-Jum lekte bilmekaniker under grannens bil, ville nog bli lite mörkare och smälta in bland syskonen. Madicken hjälpte till en smula.

Man skulle kunna tro att småttingarna skulle vara trötta efter en träningskväll med massor av hundar och nya intryck. men när vi kom hem var det fullt ös och de somnade sent. 03:30 vaknade Mio och tyckte det var morgon. Och han gav sig inte. Gnällde först och sen började han skälla... De stora tjejerna bara suckade och bokstavligen drog täcket över huvudet och försvann ner. Själv hade jag lite svårare att somna om. 

Ikväll blir det nog Dimma & Siri som följa med på träning, de grät högt när vi andra gick igår och kan behöva lite egen tid. Men först är det trimning av en Murbräcka på förmiddagen.

Blomma frestar Ronja med ett tuggben. -Snälla mamma får jag smaka?

24. jul, 2013