Blogg

Dimma är en otroligt lättsam och snäll tjej.

Hon har två saker matte inte gillar.

Ett - hon hoppar över staketet. Vilket hon gjorde i förrgår då hon för en stund slapp sitta på lina och matte kände att hon hade koll. Pyttsan! Snabbt som ögat var hon uppe i skogen. Hon tog en lov, och matte som inte bara kunde springa ifrån ett hus med knytt och annat fick nöja sig med att ropa - ståendes på vägen så att ingen bil skulle komma i full fart. Kom gjorde hon efter 5 minuter, full med pinnar och klibbig av växtsaft.

Blicken sa -Äh, är du sur nu igen jag tog bara en sväng, jag är ju här nu.

Två: Hon skäller på folk och hundar, vilket vi tränar hårt för att få bort.

Annars är hon faktiskt otroligt go och enkel. Bara det att hon visar vad hon tycker om saker och ting. t ex när grannen skulle kissa hundarna när vi var på Albano jag och Blomma.

Dimma vägrar gå ut och kissa utan lägger sig demonstrativt under trimbordet och glor på grannen. När grannen återkommer efter ett par timmar slinker hon ut, sen vägrar hon gå in. Hon står bara och glor och ögonen säger - Tror du att du kan säga vad jag ska göra?...

När granne ropar in katten slinker hon förbi, slänger en blick på grannen som säger -Jag går in när vill gå in!

När grannen berättade frågade jag, Gav hon dig fingret? HON GAV MIG TVÅ! svarar grannen och skrattar. Got the picture???

Det är min försynta mjuka Dimma när hon sätter den sidan till.

Igår var en sån dag, då hon inte var min favorit precis.

Under promenaden dök hon ner i gräset snabbt som en vessla och rullade sig i något. Skit av något slag var det och hon stank! Hon brukar aldrig göra det så jag undrar vem som lämnat högen?!

Jag hade tänkt bada och trimma så det var väl egentligen inte hela världen... Väl hemma åkte fröken i duschen. Duscha är väl inte det bästa hon vet, men hon stog snällt där och såg olycklig ut. När jag var klar stängde jag ut henne i hallen med handduken så att hon kunde torka sig, som hon brukar. Jag gick tillbaka och städade undan i badrummet.

När jag kommer ut har Dimma lagt sig på fällen med Siri och Lovis, där ligger hon och blänger. Och golvet är fullt med kiss!

En stor pöl, som någon har klafsat runt i! NÅGON ligger där och hela hennes hållning och blick säger:

-DÄR FICK DU!

-Här hade man parfymerat sig och så kommer du och sabbar, där kan du ha! 

Det var bara att torka golvet  och frökens tassar.

Sätter upp madam på trimbordet och upptäcker att hon faktiskt satt sig i kisset också! Hela den nybadade hunden är klibbig och luktar kiss.

Medelandet har gått fram. F you matte!

Ibland älskar man verkligen de små oskyldiga varelserna! NOT!

Vi tog en sväng till sjön där matte puttade i fröken långfinger, som helst bara ville bada fötterna för en gångs skull. 1-1

Sen gick vi hem och lämnade de andra och tog en egen promenad med träning. Sams var vi och kvällen slutade i soffan med mys.

Du är ändå ganska bra matte... Fast jag kommer alltid att säga vad jag tycker.

Message recived!

25. maj, 2013