Blogg

Gårdagen gick i trimningens tecken. På förmiddagen hade jag en liten pojk som var import från Argentina. Bara 1 1/2 år och sockersöt. Såg ut som en liten prinsessa när han gick härifrån.

 På eftermiddagen gick vi en långprommis och busade lite på tomten. Jag försökte hacka en isränna för att leda bort vattnet från hönsgårdsgrinden som fryser fast varje natt. Lyckades någor sånär.

På kvällen kom Blommas bror Messi för trimning. Han kände igen sig och var jätteglad när han kom. Joppe tyckte att det fick vara nog med rännande av karlar i hans hus och var lite purken i början. Han behöver ju lite tid på sig den lilla gossen. Men efter trimningen var klar hälsade de glatt på varandra pojkarna. Messi är så genomsnäll, helt underbar, lite svårt att klippa tassar när man får pussar helatiden. Lite jobbigt var tyckte Messi att det var med alla goda lukter så pistolen var på luftning mest hela tiden han var här.

 Messis lillhusse har sin bestämda åsikt om hur Messi ska se ut och jag fick skäll förra gången jag tagit bort hans Stig Helmertofs. Jag fick lova att spara en den här gången. Åh vad det kliade i fingrarna att rycka det sista.

 Vacker är han pojken, men stor var det nu kommit ifrån. Tyvärr har jag både en skitkamera och så var det skit bakom ratten när jag fotade men visar er ändå.

11. apr, 2013