Blogg

Äntligen lite glada nyheter härifrån skogen!

Blomma väntar valpar!

Igår var vi och gjorde ultraljud. Lite tidigt eftersom hon var på dag 26 men jag ville kolla henne eftersom hon inte slutat blöda sedan löpet. Det visade sig vara en fysiologisk blödning dvs helt naturlig. Livmodern såg jättefin ut och där inne pickade pyttesmå hjärtan. Vi nöjde oss med det och rakade inte magen mer för att försöka räkna dem. 3 stycken hjärtan såg vi alldeles klart picka, trots att det var så tidigt. Från och med dag 28 kan man räkna med att se hjärtan slå, så det fick räcka så. Ytterligare blåsor fanns där bakom.

Nu håller vi alla tassar och tummar och tår och allt vad vi har, för att det ska komma småknytt till mitten av maj. Färdiga för stora världel är de då i mitten av juli.

Pappa är Hornlakes Never let you go. "Nemo". Han är Blue Roan & Tan och har lämnat valpar i många färger och förhoppningsvis kan vi få färgerna; Blue roan & Tan, Black & tan, Sobel, Sable Roan, Svart, Rött & Orange Roan, allt beroende på vilka färger Blomma bär. Nemo har just nu en hop vackra barn på Kennel Idunvallen.

10. apr, 2013