Dimmas valpblogg

Dimma tycker inte om när bebisarna gråter. Igår hade Scilla ont i magen och pep. Då gick Dimma och gömde sig under mattes säng och låtsades att hon inte hörde.

När jag hämtade henne var det som hon sa med blicken -Men det hjälper inte matte, jag vet inte vad jag ska göra mer! 

Scilla ville bara vara nära mamma. Matte fick massera och det visade sig att den lilla var hård i magen. När vi väl fått ut proppen bajsade hon ordentligt och sen somnade hon så nöjt. Inte lätt att vara liten och inte lätt att vara mamma. Hjärta

Vet precis hur otillräcklig jag kände mig när dottern hade kolik. 

 

50 gram om dagen lägger de på sig de små. Ganska mycket om man tänker på hur mycket 50 gram smör är. Måste vara grädde hon har i tuttarna. Ler stort

 

 

Vide, lilla herr proppmätt är en lugn typ, protesterar lite när mjölken inte rinner till tillräckligt fort men annars väldigt chill.

 

Tussilago blir arg när han ligger ensam vid tuttarna och syskonen kommer och knuffas. Grrr, låter den lilla. Cool Tuff liten krabat. Nej allvarligt så är väl naturen fantastisk. De små vet att de måste ta plats för att inte bli undanskuffade.

 

Scilla gör sig hörd. Hungrig mamma! Dålig tutte mamma, flytta på er brorsor! Kallt här borta var är ni brorsor? {#smileys123.tonqueout} En liten kämpe.

 

Sockersöta är de alla tre. Och alla tre blir lika arga när matte ska väga dem. Hålla på med hushållsvåg och brödform med handduk. Är väl inga limpor heller!

Idag får ni nöja er med två bilder. Gott gotti gott gott...